Újdonságok
Kosár0
Bővítettük világító bútor kínálatunkat !!!
Friss
2019-03-01

A B'rent kínálatában elérhető világító bútorok beltérben és kültéren egyaránt használhatók, így minden rendezvény tökéletes kiegészítői lehetnek.
Az olasz dizájnerek által tervezett bútorok nappali fényben is stílusosan öltöztetik a teret, sötétben azonban varázslatossá teszik azt és különleges hangulatot sugároznak. Tetszőlegesen
beállítható színeivel bármilyen dekorációval harmonikus hatást lehet elérni. Az akkumulátoros energiaellátásnak köszönhetően szabadon mozgathatók.

Bérelthető bútorok:

Bold szófa, fotel és asztal: Stílusos, kényelmesen párnázott ülőgarnitúra.

Frozen bárpult rendszer és frozen catering pult:A modernebb formát kedvelőknek ajánljuk a frozen családot. A frozen cateringpult látványos italhűtőként, dekoratív italpultként a kettő kombinációjaként használható.

Kocka light és hasáb light: A minimalista design kedvelőinek, asztalként és ülőalkalmatosságként is ajánljuk!

Bartolomeo bárpult rendszer rendkívül sokoldalú termék, mely modulrendszerű kialakítással letisztult, elegáns bárpulttá alakítható.

Polc a bartolomeo bárpult rendszerhezamely önmagában is rendelhető elem. Káprázatos megoldás italok tárolására, termékbemutatókhoz, dekoráláshoz.

Jetlag az önmagában használható vagy jetlag fotellel kiegészíthető pihenőelem barázdált, elegáns texturával és dinamikusan rendezhető elemeivel a kötetlen pihenést nyújtja a vendégek számára.

Ohla szófa, fotel és T-ball asztal az ohla bútorok kombinációjával kényelmes és ragyogó pihenő sarok alakítható ki a vendégek legnagyobb örömére.

Cuba libre a trendi italhűtés eszköze, de kis kiegészítéssel dizájnos asztalként is használható.

Fura koktélasztal a különleges, kúp alakú asztalláb extra stabillá teszi ezt az asztalt, ami rendezvények különleges eleme lehet.

Világító bútoraink részletes bemutatását és árat a TERMÉKEK menüpontban találja.

Balaton